OCEANIA
Internacional 18/10/2011

Investiguen si un turista alemany ha mort a mans de caníbals a la Polinèsia francesa

L'home va desaparèixer el mes passat. Arran de la troballa de restes del seu cos calcinades i s'investiga un possible cas de canibalisme

Efe
1 min

SidneyFins ara ningú donava crèdit a la història de la seva parella, Heike Dorsch, lligada a un arbre i violada mentre intentava esbrinar el que li havia passat al seu home a l'illa Nuku Hiva, a la Polinèsia francesa. Però fa poc s'haurien trobat les restes del cos de Stefan Ramin, de 40 anys, calcinat a la remota illa tropical i que podria haver mort a mans d'una tribu caníbal, que posteriorment el podrien haver devorat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Després de tres setmanes de recerca s'han trobat restes humanes com ossos i dents, i també roba, entre les cendres d'una foguera presa en una zona inhòspita d'aquest territori situat a les Illes Marqueses. Les autoritats han enviat les restes a París, per determinar si són de Ramin. Si és així, es verificaria la versió de Dorsh.

Nuku Hiva és l'escenari de la novel·la Taipi, un paradís caníbal, del nord-americà Herman Melville, autor de Moby Dick. Es tracta de la l'illa més important de l'arxipèlag de les Marqueses i té una població de 2.000 persones. Té antecedents històrics de canibalisme, una activitat que fins ara es creia que estava eradicada.

stats