Internacional 07/07/2011

Alliberen els 30 nens segrestats al sud de Malàisia

L'operació policial ha durat gairebé sis hores i no hiha hagut cap ferit entre els ostatges. El segrestador, que ha parlat amb un psiquiatre, duia un matxet i ha amenaçat de matar els nens si no li donaven una arma de foc

Efe
1 min

BangkokLa policia de Malàsia ha alliberat els 30 nens i quatre professors segrestats en una llar d'infants a Abong, a l'estat de Johore, a Malàisia, i n'ha capturat el segrestador, que els mantenia com a ostatges des d'aquest matí. Fonts policials han indicat que tots els ostatges estan fora de perill i que han estat traslladats a un hospital perquè siguin examinats pels metges. Segons el diari malaisi The Star, el segrestador ha resultat ferit, una dada que no ha estat confirmada ni desmentida per les autoritats.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'operació policial ha començat a les 15.45 hora local (09.57 hora catalana), gairebé sis hores després del començament del segrest, amb el llançament de pots de fum a l'interior de l'edifici. El segrestador era en aquests moments a la planta baixa per parlar un altre cop amb un psiquiatre, a qui ha demanat menjar, mentre que els ostatges romanien al pis superior. El segrestador tenia un matxet i un martell. En les primeres negociacions amb la policia ha amenaçat de matar els nens si no li donaven una arma de foc.

stats