AFGANISTAN
Internacional 04/04/2011

Un policia afganès assassina dos soldats de l'OTAN

Els superiors de l'exèrcit diuen que l'atac del jove contra els membres de l'organisme internacional podria haver succeït per la crema d'Alcorans a Florida

Reuters
1 min

Jalalabad p { margin-bottom: 0.21cm; } Un policia afganès ha assassinat dos soldats estrangers en una missió d'entrenament a la província de Faryab. Aquest tiroteig ha estat el darrer d'una sèrie d'atacs de les forces de seguretat afganeses contra els membres de l'OTAN que els estan entrenant per deixar el control al govern del país. Els superiors de l'exèrcit en aquesta zona han indicat que el jove policia, de 23 anys, podria haver disparat contra els soldats estrangers en un atac d'ira després de la crema d'Alcorans als Estats Units. El general Habibullah Sayedkhil ha dit que no està clar si el jove podria haver estat inspirat pels talibans perquè assassinés els dos soldats de l'OTAN.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Arreu de l'Afganistan continuen les protestes contra les accions radicals dels predicadors cristians als Estats Units, que el 21 de març van cremar un exemplar de l'Alcorà a Florida. En els darrers dies de protestes al país han mort ja 20 persones i 150 més han resultat ferides.

stats