Publicitat
Publicitat

Campanya diplomàtica

La bandera palestina ja oneja a la seu de la Unesco a Paris

És el primer organisme de l'ONU que ha reconegut Palestina com a membre de ple dret. El president Abu Mazen es reuneix aquest dimarts amb Nicolas Sarkozy

La bandera palestina està plantada des d'avui a la seu de la Unesco a Paris. L'organisme per la diversitat cultural és la primera agència de les Nacions Unides de que ha reconegut Palestina com a membre de ple dret. El president de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbass, ha assistit a l'acte solemne, que ha comptat amb la directora general de la Unesco, Irina Bokova.

Després de la cermiònia, Abbas té previst reunir-se amb el president francès, Nicolàs Sarkozy. L'autoritat palestina ha anunciat que continuarà amb la seva campanya de reconeixement diplomàtic de l'estat palestí en els organismes internacionals. França, amb tota la UE i els Estats Units, reclamen en canvi als representants palestins que seguin a la taula de negociació amb Israel, per reprendre les converses trencades arran de la negativa de Tel Aviv a aturar l'expansió de les colònies dins els territoris ocupats.


Etiquetes

Més continguts de