Internacional 04/03/2013

Batman fa justícia a Anglaterra

Un home, vestit amb una disfressa del popular superheroi, lliura un delinqüent en una comissaria

Efe
1 min
Captura de la càmera de seguretat on es veu l'home disfressat de Batman amb el presumpte delinqüent / EFE / WEST YORKSHIRE POLICE

BradfordUn misteriós home vestit de cap a peus de Batman es va presentar fa uns dies en una comissaria de policia del nord d'Anglaterra per tal d'entregar als agents un altre individu requerit per la justícia, segons ha informat un portaveu del cos policial de West Yorkshire.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els agents de la comissaria de la localitat anglesa de Bradford han indicat que el curiós incident, del qual han divulgat imatges gravades per les càmeres de seguretat, es va produir la matinada del passat 25 de febrer. Aquell dia un individu disfressat amb el característic vestit del popular superheroi es va presentar a la comissaria per fer entrega d'un altre individu, de 27 anys, requerit per la justícia per la seva suposada implicació en una sèrie de delictes.

Segons un portaveu policial, encara es desconeix la identitat del misteriós home disfressat de Batman, que va marxar sense revelar cap dada personal. La mateixa font de la policia ha confirmat, en canvi, que posteriorment es va procedir a la detenció del subjecte que va lliurar l'improvisat Batman, acusat de delictes de frau i manipulació d'objectes robats, pels quals haurà de respondre davant d'un tribunal aquest divendres.

stats