Egipte
Internacional 21/04/2012

El règim sirià atura el bombardeig de Homs durant la reunió d'observadors amb autoritats locals

És el primer dia de calma després que el bastió rebel hagi estat atacat pel règim la darrera setmana, malgrat la promesa de respectar l'alto al foc. El Consell de Seguretat de l'ONU ha de votar l'ampliació d'aquesta missió inicial de 30 observadors

Agències
1 min

El CaireLes tropes del règim sirià han aturat els bombardeigs a la ciutat de Homs, al centre del país, durant la visita dels observadors de l'ONU, que s'han reunit amb les autoritats de la zona, segons fonts oficials i de l'oposició.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Un equip d'observadors internacional ha mantingut una trobada amb el governador de Homs, segons ha informat l'agència oficial Sana. Aquests 30 tècnics són un equip previ als 300 que l'ONU preveu desplegar tan bon punt el Consell de Seguretat de les Nacions Unides n'autoritzi la missió, ha dit el portaveu de l'emissari internacional, Kofi Annan.

Activistes i defensors dels drets humans han dit que aquest matí la castigada ciutat es trobava en una estranya calma després dels intensos bombardeigs que ha patit els darrers dies, malgrat que el règim va prometre aturar el foc.

stats