Publicitat
Publicitat

Un diputat britànic es disculpa per jugar al Candy Crush enmig d'una sessió parlamentària

Un fotògraf va enxampar Nigel Mills en plena partida amb l'iPad i 'The Sun' ha publicat les imatges

El diputat conservador britànic Nigel Mills s'ha disculpat avui dilluns "sense reserves" després que un fotògraf l'enganxés jugant en el seu iPad al popular joc Candy Crush durant una sessió parlamentària. El diari 'The Sun'  ha publicat avui les fotografies que mostren a Mills jugant al videojoc, conegut per ser força addictiu, mentre els seus col·legues debatien la setmana passada durant una sessió de la comissió parlamentària de treball i pensions.

En un comunicat, el polític conservador s'ha disculpat i va garantit que "mai tornarà a passar". "Em disculpo sense reserves pel meu comportament en la reunió de la Comissió, m'adono que això no és el que s'espera d'un membre del Parlament", ha admès Mills. "Puc garantir que no tornarà a passar. És un privilegi fantàstic representar Amber Valley (la seva circumscripció electoral) i espero que els votants continuïn donant suport a les meves campanyes, com la reducció d'impostos per a la gent treballadora", ha conclòs el diputat.

El primer ministre britànic, el seu company de partit David Cameron, ha dit que Mills que és un polític "molt treballador" i s'ha mostrat convençut que, després dels fets, "fins i tot treballarà més dur d'ara en endavant". Un veterà diputat conservador, Edward Leigh, ha afirmat que Mills segurament es va posar a jugar "per mantenir-se despert" perquè la reunió de la comissió era avorrida. La Cambra dels Comuns investigarà ara qui va fer les fotos del diputat perquè fer-ho sense permís està prohibit al Parlament britànic.

Més continguts de