Publicitat
Publicitat

MÓN

Una campanya insta les joves russes a despullar-se per donar suport a Putin en les presidencials

Un vídeo difós a través de YouTube i el blog d'un parlamentari rus anima les joves a estripar-se la samarreta pel primer ministre rus. Entre les que hi participin, se sortejarà un iPad 2

Una campanya online insta les joves russes a estripar-se la samarreta i mostrar els pits en suport a la cursa presidencial de l'actual primer ministre rus, Vladímir Putin. Un vídeo difós a través de YouTube, i penjat també al blog del diputat rus Kirill Shchitov, mostra una jove caminant pels carrers de Moscou i llançant el missatge “M'estriparé la samarreta per Putin, estic boja per l'home que va canviar la història del país”.

Amb l'eslògan Putin's army (l'exèrcit de Putin), la campanya llança l'oportunitat de guanyar un iPad 2 entre totes les noies que se sumin a la iniciativa de gravar un vídeo divertit despullant-se per donar suport a la candidatura de Putin a les presidencials del març del 2012.

Vladímir Putin va ser el president de Rússia del 2000 al 2008, abans de cedir el poder a Dmitri Medvédev. Amb un ampli suport entre la societat russa, Putin podria tornar al Kremlin l'any que ve.

Més continguts de