MÓN
Internacional 18/07/2011

Una campanya insta les joves russes a despullar-se per donar suport a Putin en les presidencials

Un vídeo difós a través de YouTube i el blog d'un parlamentari rus anima les joves a estripar-se la samarreta pel primer ministre rus. Entre les que hi participin, se sortejarà un iPad 2

Reuters
1 min
Instantània del vídeo difós a YouTube en suport a Putin

MoscouUna campanya online insta les joves russes a estripar-se la samarreta i mostrar els pits en suport a la cursa presidencial de l'actual primer ministre rus, Vladímir Putin. Un vídeo difós a través de YouTube, i penjat també al blog del diputat rus Kirill Shchitov, mostra una jove caminant pels carrers de Moscou i llançant el missatge “M'estriparé la samarreta per Putin, estic boja per l'home que va canviar la història del país”.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Amb l'eslògan Putin's army (l'exèrcit de Putin), la campanya llança l'oportunitat de guanyar un iPad 2 entre totes les noies que se sumin a la iniciativa de gravar un vídeo divertit despullant-se per donar suport a la candidatura de Putin a les presidencials del març del 2012.

Vladímir Putin va ser el president de Rússia del 2000 al 2008, abans de cedir el poder a Dmitri Medvédev. Amb un ampli suport entre la societat russa, Putin podria tornar al Kremlin l'any que ve.

stats