La policia denuncia una líder de la xenòfoba Alternativa per a Alemanya per islamofòbia

Beatrix von Storch va insultar els ciutadans musulmans al seu compte de Twitter

La policia de Colònia ha presentat una demanda contra la vicepresidenta de la ultradretana Alternativa per a Alemanya (AfD), Beatrix von Storch, per un tuit islamòfob, que va provocar, a més, el bloqueig temporal del compte de la política en aquesta xarxa social.

En el seu missatge, Von Storch va criticar que les forces de seguretat colonianes haguessin penjat per Cap d'Any un missatge en àrab que es referia als seus destinataris com a "hordes d'homes musulmans disposats a violència en grup". El tuit policial estava escrit també en anglès i francès, i desitjava una "pacífica i respectuosa" entrada al 2018 com a part de l'estratègia de prevenció disposada per les autoritats d'aquesta ciutat després dels abusos sexuals massius registrats dos anys enrere, comesos en part per immigrants i refugiats. 

"Què està passant a casa nostra? Per què tuiteja en àrab una pàgina oficial de la policia? Vostès creuen que aconseguiran moderar aquestes bàrbares hordes de musulmans disposades a la violència en grup?", va respondre Von Storch al missatge policial. La xarxa social va bloquejar el compte de la diputada del Bundestag (Parlament federal) per Berlín perquè va considerar que vulnerava les lleis de protecció contra els missatges d'incitació a l'odi.

Més continguts de