Detenen un sospitós de l'assassinat d'una turista espanyola a Costa Rica

El detingut és un ciutadà nicaragüenc. La víctima va aparèixer morta amb senyals d'asfíxia a les rodalies de l'hotel on s'allotjava

El ministeri de Seguretat Pública (MSP) de Costa Rica ha informat aquest dilluns de la detenció d'un home de nacionalitat nicaragüenca com a sospitós d'assassinar una turista espanyola al Carib del país dissabte.

El sospitós és un nicaragüenc de cognom Díaz, de 33 anys, que va ser arrestat a Barra del Colorado, província de Limón, una recòndita zona del Carib del país pròxima a la frontera amb Nicaragua.

L'operació es va començar la nit de dissabte i va concloure ahir, diumenge, després d'una acció desenvolupada de manera conjunta pel departament d'Intel·ligència Policial de la Força Pública, la Direcció de la Força Pública de la Regió Carib i el Servei Nacional de Guardacostes, segons ha indicat el MSP.

El director de la Força Pública a la Regió Carib, Nelson Barquero, ha explicat en una declaració enviada als mitjans que el contingent policial va arribar a la Barra del Colorado per detenir el sospitós en un immoble abandonat. Segons la informació oficial, el nicaragüenc es troba en condició migratòria irregular i està a les ordres de les autoritats judicials a Pococí, Limón.

La víctima, procedent d'Alacant i que ha estat identificada com Arantxa López Gutiérrez, tenia 31 anys i va ser trobada sense vida en un sender, amb senyals d'estrangulació, per personal de l'hotel –situat a la localitat de Tortuguero– en el qual s'allotjava amb el seu marit.

El cas es manté en investigació.

Més continguts de