ESTATS UNITS
Internacional 02/05/2011

El director de la CIA creu que Al-Qaida intentarà venjar el seu líder

Leon Panetta adverteix que tot i la mort de Bin Laden, l'organització terrorista continua viva i les forces de seguretat han doblat la vigilància als Estats Units

Efe
1 min

Washington p { margin-bottom: 0.21cm; } El director de la CIA, Leon Panetta, ha assegurat que “els terroristes intentaran venjar la mort d'Ossama bin Laden i hem de mantenir la vigilància”. Panetta ha advertit que encara que Bin Laden hagi mort, Al-Qaida continua viva i, per això, ha anunciat que els EUA han doblat la seguretat per una represàlia que veuen “pràcticament segura”. El director de la CIA ha dit que l'Exèrcit nord-americà ha donat “un cop dur a l'enemic”, i ha afegit que “no descansarem fins que cada un dels integrants de l'organització sigui portat davant la justícia”.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, el president del comitè de Seguretat Nacional a la Cambra baixa dels EUA, el republicà Peter King, ha dit que el país ha d'estar en màxima alerta i que els ciutadans han de calmar els ànims del que han viscut com “una victòria”. King ha considerat que després de la mort del líder d'Al-Qaida hi pot haver una lluita dins l'organització per decidir qui ha de ser el proper líder.

stats