Internacional 25/01/2018

Almenys 3 morts i 5 ferits greus en el descarrilament d'un tren a Milà

El comboi de rodalia havia sortit de Cremona i ha tingut l'accident poc abans de les 7 del matí

Ara
2 min
Els equips de rescat treballant al lloc del accident.

BarcelonaUn tren de rodalia ha descarrilat aquest dijous a la regió de Milà. Segons informa el diari 'Corriere della Sera' hi ha tres morts i un centenar de ferits, cinc d'ells en estat molt greu. L'accident del comboi de rodalia, que havia sortit de Cremona i estava format per sis vagons, s'ha produït uns minuts abans de les set de la matinada. La línia entre Milà i Venècia està tallada.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La identitat de les víctimes mortals està sota investigació però el 'Corriere della Sera' apunta que totes serien dones. Segons el balanç de la Prefectura de Milà, entre els ferits hi ha cinc persones en estat molt greu i 20 més amb greus ferides però de menor consideració. A més, uns 80 passatgers tenen ferides lleus.

En aquests moments, els serveis d'emergència estan treballant a la zona per rescatar les persones ferides com es pot veure a la retransmissió de la televisió Sky TG24.

El 'Corriere della Sera' apunta que la causa més probable del descarrilament és un problema a les agulles d'intercanvi de les vies. Segons sembla, la locomotora i el primer vagó havien passat el punt d'intercanvi sense problemes i ha estat el segon vagó el que ha tingut l'accident.

El periodista Andrea Sparaciari està difonent imatges a través de Twitter des del lloc dels fets:

Gianmarco, un jove de 25 anys que viatjava al tren, ha explicat al diari 'La Repubblica' que "abans d'arribar a Pioltello el tren ha començat a tremolar, i hem vist que alguna cosa anava malament. El tren estava ple. Ha tremolat 3 o 4 minuts i llavors hi ha hagut un fort cop i el vagó s'ha trencat".

stats