L'accident aeri a Taiwan deixa 31 morts i 12 desapareguts

L'aparell ha quedat mig submergit en un riu al costat d'una autopista. Hi ha 15 ferits

31 persones han mort aquest dimecres en l'accident d'un avió de TransAsia Airways a Taiwan quan s'ha precipitat al riu Jilong, a Taipei, en fer un gir brusc quan perdia altitud. A les imatges enregistrades es pot veure com l'aparell travessa una autovia i impacta contra un viaducte. Els equips d'emergència han trobat fins ara 15 persones ferides, però encara n'hi ha 12 de desaparegudes.

A l'avió hi viatjaven 58 persones, cinc de les quals membres de la tripulació. La meitat davantera de l'aparell, on se situa la cabina de comandament, ha quedat submergida dins les aigües del riu.

Uns 400 militars participen en les operacions de rescat, incloent-hi submarinistes, i el sisè cos de l'exèrcit ha desplegat dos ponts flotants amfibis M3 per cooperar en les tasques.

Les autoritats no descarten que alguns dels desapareguts hagin estat arrossegats pel corrent, ja que s'han trobat restes d'equipatges fins a un quilòmetre de distància del sinistre, ha assenyalat el director en funcions del cos de bombers de Taipei, Wu Chun -hung.

"Alguns passatgers han sortit expulsats de l'avió amb els seus seients, i ara estem buscant al riu perquè alguns han estat arrossegats pel corrent. E sperem trobar supervivents", ha afirmat Wu.