Internacional 09/06/2011

Alec Baldwin insinua a Twitter la seva candidatura a l'alcaldia de Nova York

Un tuit de l'actor en què diu “Queda un llarg camí fins el novembre del 2013” desencadena el rumor entre els internautes. Baldwin ja havia expressat el seu desig de presentar-se com a alcalde en una entrevista a la CNN el passat gener

Redacció
1 min
Alec Baldwin insinua a Twitter la seva candidatura a l'alcaldia de Nova York

BarcelonaL'actor nord-americà Alec Baldwin ha desencadenat el rumor sobre la seva candidatura a l'alcaldia de Nova York a través de Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En una piulada a la xarxa social, Baldwin ha dit “Queda un llarg camí fins el novembre del 2013”, fent referència a la data de les pròximes eleccions municipals. Poques hores abans, el seu representant ja havia donat ales al rumor. En una entrevista al NY Daily News, Matthew Hiltzik havia dit “Jo no ho descartaria”.

Ara que el congressista demòcrata Anthony Weiner queda fora de la cursa, després de sortir a la llum un escàndol sexual en el que es veuria implicat, sembla que se li podria aplanar el camí a l'actor, que ja havia mostrat el seu interès pel consistori novaiorquès en una entrevista el gener a la cadena CNN. Baldwin va dir que l'única cosa que el tirava enrere era haver d'abandonar la faceta interpretativa.

De confirmar-se el rumor, Baldwin tindria temps suficient de presentar la seva candidatura, ja que el contracte amb la sèrie 30 Rock finalitza el 2012.

stats