Internacional 04/09/2013

El segrestador de Cleveland, trobat mort a la seva cel·la

Els funcionaris de la presó se l'han trobat penjat. Ariel Castro va segrestar i violar tres noies durant una dècada. Fa un mes el van condemnar a cadena perpètua

Agències
1 min

WashingtonAriel Castro, condemnat a cadena perpètua pel segrest i violació de tres noies de Cleveland (EUA) durant una dècada, ha sigut trobat mort a la seva cel·la, segons han informat fonts oficials aquest dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els funcionaris de la presó d'Orient, Ohio, han trobat Castro, de 52 anys, penjat a la seva cel·la cap a les 21.20 hora local (03.20 hora catalana), segons ha informat la cadena CNN.

Els esforços per reanimar-lo han resultat infructuosos.

Castro va ser condemnat fa un mes a cadena perpètua per haver segrestat, maltractat i violat tres noies durant una dècada. "No sóc cap monstre. Estic malalt", va dir Castro just abans de saber la condemna. Finalment es va declarar culpable de 937 càrrecs dels 1.000 dels quals se l'acusava per evitar la pena de mort.

Dues de les víctimes, Amanda Berry i Gina DeJesus, van ser segrestades quan encara eren menors d'edat i van poder escapar-se al maig. Michelle Knight, la tercera, en tenia 20 quan va ser segrestada. En una distracció de Castro, Berry va aconseguir escapar-se i va demanar auxili a crits. Charles Ramsey, un veí de Castro, va ajudar la jove a trencar la porta de la casa on estava segrestada.

stats