Estats Units
Internacional 10/05/2013

L'FBI descobreix una carta del segrestador de Cleveland en què descriu la captura de les víctimes

La família de Michelle Knight, que creia que la jove s'havia escapat, explica que ella no els vol veure

Agències
2 min
Els veïns de les desaparegudes en una vigília. REUTERS

ClevelandL'FBI ha descobert una carta a casa d'Ariel Castro, acusat del segrest i violació de tres joves a Cleveland, en què afirma que va ser víctima d'abusos sexuals quan era petit i en què descriu la captura de les seves víctimes.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La cadena nord-americana CBS diu que la carta, que hauria escrit el 2004, apuntava que Ariel Castro contemplava suïcidar-se.

La carta ha sigut recuperada per la policia, segons la CBS, que en els últims dies ha registrat la casa de Castro on suposadament va mantenir segrestades Michelle Knight, Amanda Berry i Gina DeJesús, així com la filla de Berry, que hauria sigut concebuda i hauria nascut en captivitat.

A la carta, l'acusat relata els fets més rellevants de la seva vida i hi inclou suposats abusos per part dels seus pares, així com la violació a mans del seu oncle quan era un nen.

La cadena WOIO de Cleveland assenyala que a la missiva Ariel s'identifica com un "depredador sexual" i expressa la seva necessitat d'ajuda. Segons la cadena, Castro també va escriure que les joves "són aquí contra la seva voluntat perquè van cometre l'error de pujar a un automòbil amb un desconegut".

Michelle Knight no vol veure la seva família

Michelle Knight, la noia que va estar més temps en captivitat (11 anys), segueix hospitalitzada i es nega a veure els seus familiars. Alguns d'ells s'havien pensat que Michelle havia fugit quan va desaparèixer.

Knight era una mare soltera de 20 anys quan va desaparèixer el 2002 després de perdre la custòdia del seu fill de 3 anys, ha explicat l'àvia.

"Les autoritats se'l van emportar, ella va marxar i mai va tornar", ha afegit l'àvia, que creia que Michelle havia marxat per pròpia voluntat.

Ni la seva mare, que s'havia traslladat a Florida i ha volat a Cleveland aquesta setmana, ni la seva àvia l'han vista encara. "Ella no vol veure'ns", ha dit l'àvia.

Un dels dos germans de Michelle, Freddie Knight, ha anat a l'hospital immediatament després que la trobessin. "M'ha dit que estava molt emocionada per començar una nova vida." Des de llavors, Freddie hi ha parlat una vegada més a través del telèfon, però ha dit que la deixaria sola a petició seva.

Les altres dues captives van ser donades d'alta dimarts i van tornar a casa seva l'endemà. Knight, però, requereix atenció mèdica addicional. Un informe policial assenyala que hauria patit almenys cinc avortaments causats per Castro a base de fer-li passar gana i donar-li puntades de peu a l'estómac.

La CNN ha informat que durant la dècada de captivitat Castro mostrava la cobertura televisada de les vigílies que celebraven les famílies de DeJesus i de Berry, que havien dit que ells mai havien perdut l'esperança que fossin vives.

La família de Knight no en celebrava i la seva àvia va dir que estaven segurs que no la tornarien a veure.

stats