Publicitat
Publicitat

ESTATS UNITS

Jon Huntsman abandona la cursa republicana i dóna suport a Mitt Romney

L'exgovernador de Utah ha anunciat aquest dilluns la seva retirada. És la segona baixa de les primàries republicanes després de Michelle Bachman

La cursa republicana per la Casa Blanca té una nova baixa. El candidat a les presidencials Jon Huntsman ha anunciat aquest dilluns que abandona la cursa de les primàries i ha donat tot el seu suport a Mitt Romney. L'exgovernador de Utah ha tingut com a principal escull durant la campanya haver estat ambaixador a la Xina per al president nord-americà Barack Obama.

Malgrat una gran i llarga campanya per l'estat de New Hampshire, Huntsman va quedar en un tímid tercer lloc en les primàries de fa una setmana. Actualment es troba a Carolina del Sud, on se celebraran dissabte unes noves primàries per reduir encara més la cursa republicana a les presidencials. Els pròxims comicis poden acabar d'afiançar a l'exgovernador de Massachusetts, Mitt Romney, com el principal candidat a combatre Obama. Segons ha explicat un portaveu de Huntsman, el republicà té previst donar suport a Romney un cop abandoni les primàries.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT