Publicitat
Publicitat

L'FBI deté el presumpte culpable del robatori de fotografies de Scarlett Johansson nua

Christopher Chaney, de 35 anys i resident a Florida, s'enfronta a una pena màxima de 121 anys de presó. El seu cas serà jutjat pel fiscal del Districte de Los Angeles

L'Oficina Federal d'Investigacions (FBI) ha detingut Christopher Chaney, de 35 anys i resident a Florida, com a presumpte culpable del robatori d'unes comprometedores fotografies de l'actriu nord-americana Scarlett Johansson. Les imatges, fetes públiques a principis de setembre a través de les xarxes socials, mostren l'actriu nua i s'haurien obtingut després de piratejar el mòbil personal de Johansson. Chaney ha sigut acusat de 26 càrrecs, entre els quals hi figuren escoltes telefòniques, accés a ordinadors protegits sense autorització i robatori d'dentitat, uns delictes dels quals haurien sigut víctimes diverses celebritats, com ara Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Christina Aguilera, Ali Larter i Demi Lovato.

La detenció de Chaney s'emmarca en l'operació Hackerazzi iniciada per les autoritats federals a finals del 2010. El presumpte pirata s'enfronta a una pena màxima de 121 anys de presó. El seu cas serà jutjat pel fiscal del districte de Los Angeles.

Més continguts de