Internacional 18/04/2013

Obama visita les víctimes de Boston

El president dels EUA viu una setmana negra després d'haver perdut la batalla de les armes i d'haver rebut cartes impregnades d'una substància verinosa

Agències
1 min
Vigília en record de les víctimes de Boston dimecres a Cambridge. REUTERS

Boston / WashigntonTot està a punt a Boston perquè el president dels Estats Units, Barack Obama, visiti la zona afectada pels atemptats dilluns a la línia de meta de l'emblemàtica marató de la ciutat. Obama atendrà la cerimònia en record de les tres víctimes de les dues explosions en el pitjor atac terrorista als EUA des dels atemptats de l'11 de setembre del 2001 a les Torres Bessones.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El líder nord-americà arribarà a Boston després que l'FBI ha informat que havia identificat un home que podria tenir connexió amb les explosions. I també després que l'FBI ha arrestat un home per haver enviat cartes altament contaminades tant al president dels EUA com a un senador.

Una setmana negra

Obama viu una de les setmanes més complicades des de la reelecció el 2012. A part de l'atemptat a Boston, aquest dimecres a la matinada s'ha registrat una gran explosió en una planta de fertilitzant de West (Texas) que hauria fet fins a 15 morts. A banda d'això, el president va veure dimarts com el Senat tombava la seva proposta per millorar i incrementar el sistema de controlat d'armes al país.

stats