ESTATS UNITS
Internacional 21/05/2011

Strauss-Kahn surt de la presó

Anne Sinclair, la dona de l'exlíder de l'FMI, ja ha trobat apartament al sud de Manhattan. Era un dels requeriments perquè Dominique Strauss-Kahn pogués abandonar el complex penitenciari de Rikers Island, a Nova York

J. Benavente
1 min

BarcelonaAnne Sinclair i Dominique Strauss-Kahn, una de les parelles més mediàtiques del moment, han patit per trobar pis a Manhattan. La urgència de la cerca es basava en el fet que fins que no el trobessin, el dimissionari cap de l'FMI no podria abandonar la seva cel·la aïllada de Rikers Island, com finalment va fer ahir a mitjanit. Durant tot el dia, l'Hotel Briston Plaza de l'Upper East Side de Manhattan es negava a allotjar el matrimoni. És possible que les condicions imposades pel jutge Michael Obus perquè es pugui fer efectiu l'arrest domiciliari tirés enrere els possibles arrendadors.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Primer, el personal de seguretat privada que rondarà en tot moment l'edifici. Expolicies o agents retirats, armats i autoritzats a disparar, encarregats de controlar els accessos a l'apartament les 24 hores del dia.

Segon, el sistema de videovigilància, que supervisarà i enregistrarà tot el que passi dins la vivenda, amb l'excepció òbvia d'alguns espais d'intimitat. I tercer, el braçalet electrònic que haurà de dur Strauss-Kahn en tot moment i la limitació de les visites a quatre persones diàries.

Tot plegat, un muntatge de seguretat que costarà al matrimoni Strauss-Kahn-Sinclair uns 200.000 euros al mes. Una despesa que assumirà la sentida esposa de l'antic ministre d'Economia de França.

stats