Troben mort el noi assenyalat erròniament pel 'New York Post' com a autor dels atemptats de Boston

Es tracta de Sunil Tripathi, desaparegut des del 15 de març. Es desconeixen les causes de la mort

Sunil Tripathi, l'estudiant de la Universitat de Brown que erròniament va ser assenyalat per alguns mitjans com a sospitós dels atacs a Boston, ha aparegut mort aquest dijous. Es desconeixen les causes i el moment exacte en què va perdre la vida.

La portaveu del departament de Salut, Dara Chadwick, ha dit que han trobat el cos submergit a l'aigua del parc d'Indian Point, a Rhode Island. Estava desaparegut des del passat 15 de març, un mes abans de l'atemptat. 

Després del s atacs de la Marató de Boston, alguns grups van penjar fotografies a la pàgina web Reddit basant-se en les imatges publicades per l'FBI. En aquest espai s'assenyalava que la persona amb un gorra de beisbol de la fotografia s'assemblava molt a aquest estudiant desaparegut.

Aquest dilluns, Reddit va demanar disculpes per les "perilloses especulacions" que han tingut "una espiral de conseqüències negatives per a persones innocents". El web, abans que es conegués la notícia de la seva mort, es va disculpar específicament a la família de Tripathi pel "dolor que han hagut de suportar".