Publicitat
Publicitat

ESTATS UNITS

Obama irromp al 'caucus' d'Iowa amb una agressiva campanya per internet

L'equip de campanya del líder demòcrata paga un gran anunci al web de referència per seguir els resultats republicans

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha irromput en ple caucus d'Iowa per no perdre protagonisme davant la gran presència mediàtica dels candidats republicans, que s'han disputat fins a l'últim minut la victòria en la primera de les assemblees per escollir el candidat a rivalitzar amb el líder demòcrata.

Mentre els simpatitzants republicans escollien el seu candidat per a les eleccions presidencials de novembre, l'equip de campanya d'Obama ha pagat un gran anunci a la portada del web del diari local The Des Moines Register, que ha provocat sorpresa entre alguns internautes.

L'anunci emmarcava la informació especial del digital, un dels mitjans de referència per seguir el primer assalt de les primàries d'Iowa.

La campanya d'Obama a l'estat d'Iowa inclou un vídeo on es compara el discurs que va fer el president en aquell estat en les primàries del 2008 i la gestió feta durant aquest mandat.

Obama va guanyar per sorpresa les primàries d'Iowa. En el segon assalt a New Hampshire, l'actual president va quedar per darrere de Hillary Clinton. Va ser llavors quan va pronunciar el cèlebre discurs "Yes, we can".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT