Estats Units
Internacional 13/05/2013

Els germans del segrestador de Cleveland prefereixen que no l'executin perquè així "es podrirà a la presó"

"Ens presentava la nena que havia tingut amb Berry com la filla de la seva nova parella", han dit Pedro i Onil Castro

2 min

Els germans d'Ariel Castro, acusat la setmana passada per violació i segrest de tres dones durant una dècada a Cleveland, asseguren que el seu germà és un "monstre" que els va amagar el que havia fet durant anys i confien que "es podreixi a la presó".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En una entrevista emesa aquest dilluns per la CNN, Pedro i Onil Castro han revelat, a més, que, al llarg de l'última dècada, el seu germà mai els deixava passar més enllà de la cuina quan el visitaven, i mantenia resguardada la resta de la casa amb cortines amb l'argument que així "es mantenia millor la calor".

"Espero que es podreixi a la presó", ha dit Onil. "Ni tan sols vull que li treguin la vida. Vull que pateixi a la presó fins a l'últim moment. No m'importa si li donen menjar. El que ha fet a la meva vida i a la de la meva família" no té nom, ha afegit. Pedro, per part seva, ha assegurat que "sent el mateix" malgrat que "l'estimava moltíssim".

Els germans d'Ariel van ser detinguts per la policia juntament amb el presumpte violador dilluns, 6, però dijous van quedar en llibertat quan els investigadors van decidir que no eren còmplices.

Durant aquest tres dies, no obstant, les seves fotografies han estat divulgades al costat de la del seu germà per tot el món, i s'han vist obligats a traslladar-se a un lloc desconegut després de rebre pedrades a casa seva i amenaces de mort per internet. "No està bé que ens enviïn amenaces de cremar-nos la casa, de matar-nos" ha dit Pedro. "Ja teniu el monstre, doneu-nos la llibertat".

Tots dos asseguren que, al llarg d'aquesta última dècada, no han vist "cap senyal" per sospitar del seu germà. Alguna vegada, tots dos havien vist el seu germà fora de casa amb la nena que havia concebut juntament amb Berry, i que Ariel presentava com "la filla de la seva nova parella".

stats