MÓN
Internacional 25/11/2011

Una dona ruixa amb gas pebre els clients d'un centre comercial de Los Angeles per aconseguir les millors gangues

Hi ha una vintena de ferits. Divendres Negre és el dia de més vendes de l'any als EUA

Efe
1 min
Los Angeles Times

Los AngelesL'anomenat Divendres Negre, el dia de més vendes de l'any als Estats Units per les ofertes que fan les botigues, ha acabat malament a Los Angeles. Una dona ha ruixat amb un esprai de gas pebre la gent que feia cua per comprar articles electrònics en un centre comercial Wal-Mart. Hi ha vint ferits, segons informa Los Angeles Times.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons explica el diari, la compradora estava neguitosa per aconseguir les millors ofertes, i ha ruixat la gent que era prop del producte que volia comprar.

La policia encara busca l'agressora. Segons els testimonis, la posada a la venda de les ofertes ha fet embogir la gent, que s'empenyia per aconseguir els descomptes. Enmig d'aquest caos, la dona ha tret l'esprai i ha ruixat els compradors.

"La gent ha començat a cridar i a donar-se empentes els uns als altres, i després tota la zona s'ha omplert de gas pebre", ha dit Alejandra Seminari al diari.

Tot i l'enrenou, la botiga Wal-Mart no ha tancat portes, i els que no s'han vist afectats han continuat a la caça de gangues.

Els comerciants esperen que 152 milions de nord-americans facin compres aquets Divendres Negre.

stats