31 detinguts pel robatori de diamants valorats en 50 milions de dòlars a l'aeroport de Bèlgica

La policia belga ha capturat els lladres que, fortament armats, van robar al febrer, 120 paquets de diamants i altres objectes de valor, estimats, en total, en 350 milions d'euros

La fiscalia de Brussel·les ha informat aquest dimecres de 31 detencions a Bèlgica, França i Suïssa com a resultat d'una investigació pel robatori de diamants que va tenir lloc a l'aeroport internacional de Zaventem al febrer.

Els fiscals belgues diuen que han recuperat grans sumes de diners i alguns dels diamants que es van prendre en el robatori a l'aeroport de Brussel·les , valorats en la seva totalitat en 50 milions de dòlars (37 milions d'euros).

La policia belga ha desplegat una operació en la qual s'han fet més de 40 registres en diversos llocs del país per capturar els lladres que, encaputxats i fortament armats, van robar, el 18 de febrer, 120 paquets de diamants i altres objectes de valor, que en total es van estimar en aquell moment en 350 milions d'euros.

Vuit homes disfressats amb uniformes de policia van entrar a l'aeroport amb vehicles pesats i armes de foc i van amenaçar la comitiva que transportava la càrrega cap a Zuric perquè els l'entreguessin.

La policia el va considerar un dels robatoris de diamants més importants a nivell mundial.

Com a resultat de l'operació a Bèlgica, les autoritats també han intervingut importants sumes de diners, cotxes de luxe i altres béns.