Internacional 08/05/2013

31 detinguts pel robatori de diamants valorats en 50 milions de dòlars a l'aeroport de Bèlgica

La policia belga ha capturat els lladres que, fortament armats, van robar al febrer, 120 paquets de diamants i altres objectes de valor, estimats, en total, en 350 milions d'euros

Efe
1 min

Brussel·lesLa fiscalia de Brussel·les ha informat aquest dimecres de 31 detencions a Bèlgica, França i Suïssa com a resultat d'una investigació pel robatori de diamants que va tenir lloc a l'aeroport internacional de Zaventem al febrer.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La policia belga ha desplegat una operació en la qual s'han fet més de 40 registres en diversos llocs del país per capturar els lladres que, encaputxats i fortament armats, van robar, el 18 de febrer, 120 paquets de diamants i altres objectes de valor, que en total es van estimar en aquell moment en 350 milions d'euros.

Vuit homes disfressats amb uniformes de policia van entrar a l'aeroport amb vehicles pesats i armes de foc i van amenaçar la comitiva que transportava la càrrega cap a Zuric perquè els l'entreguessin.

La policia el va considerar un dels robatoris de diamants més importants a nivell mundial.

Com a resultat de l'operació a Bèlgica, les autoritats també han intervingut importants sumes de diners, cotxes de luxe i altres béns.

stats