CAS RUBY
Internacional 09/04/2011

Silvio Berlusconi fa broma amb el 'bunga bunga' durant un acte oficial

Durant una entrega de diplomes universitaris, el president italià ha felicitat dues noies dient que eren tan estupendes "que estic pensant convidar-vos al 'bunga bunga'"

Redacció
1 min

BarcelonaAquesta setmana ha tingut lloc la primera vista del judici contra Silvio Berlusconi, acusat d'abús de poder i d'incitació a la prostitució de menors. El president italià, però, no sembla gaire preocupat, almenys de cara al públic, i fins i tot s'ha llançat a fer bromes durant un acte d'entrega de diplomes universitaris. Mentre entregava el diploma a unes joves acabades de llicenciar, Berlusconi els ha dit: "Felicitats, sou estupendes. Tant, que estic pensant convidar-vos al bunga bunga". El bunga bunga és l'expressió que, segons la menor Karima K. –la Ruby que dóna nom al cas–, feia servir el mateix Berlusconi per animar les noies a practicar el sexe amb ell. Segons Ruby, Il Cavaliere convidava algunes noies a fer el bunga bunga i explicava que era el joc que practica Muammar al-Gaddafi amb el seu harem.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Després d'aquesta broma, Berlusconi també ha volgut explicar un acudit durant l'entrega de diplomes universitaris: "Els explicaré l'acudit de l'home que va al metge i pregunta: 'Què va bé per a les dents grogues?'. I el doctor li diu: 'Una corbata marró'".

stats