ITÀLIA
Internacional 16/02/2011

Berlusconi assegura que no està “gens preocupat” pel judici del 6 d'abril

El primer ministre italià, acusat d'abús de poder i prostitució de menors, insisteix que no hi haurà eleccions anticipades i el seu govern acabarà la legislatura

Efe
1 min
El primer ministre italià, Silvio Berlusconi

Roma p { margin-bottom: 0.21cm; } El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha assegurat que no està “gens preocupat” pel judici que haurà d'afrontar el 6 d'abril a Milà per suposat abús de poder i incitació a la prostitució de menors. Berlusconi ha descartat la possibilitat de convocar eleccions anticipades i ha reiterat la seva intenció que el govern acabi la legislatura el 2013. Davant la insistència d'un periodista en preguntar-li sobre el cas Ruby, el mandatari italià ha tancat el tema responent: “escolta, deixa-ho estar, només preguntes sobre economia”.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Berlusconi ha comparegut finalment després que ahir suspengués una roda de premsa a Sicília en conèixer la decisió de la jutge Cristina di Censo d'enviar-lo a un judici immediat arran de la investigació de la fiscalia de Milà. El judici contra el primer ministre serà per tres magistrades. Avui el diari La Repubblica ha filtrat un detall de la investigació: Ruby va assegurar a la fiscalia que va explicar a Berlusconi que era menor el març del 2010.

stats