ITÀLIA
Internacional 16/03/2011

Berlusconi: "33 noies em semblen massa fins i tot per a una persona de trenta anys"

El primer ministre italià respon als nous detalls del cas Ruby que va revelar ahir la fiscalia de Milà i que diuen que 33 noies van ser objecte de proxenetisme. Creu que "han tret a la palestra un grup de noies que passaran tota la vida amb l'etiqueta de prostituta"

Efe
1 min
Berlusconi a la roda de premsa d'ahir anunciant les reformes del sistema judicial.

RomaEl primer ministre italià, Silvio Berlusconi, nega que 33 noies, entre elles Ruby, fossin objecte de prostitució durant alguna de les seves festes, tal com va indicar ahir la fiscalia de Milà, encarregada del cas Ruby. Al Cavaliere li sembla que 33 noies són massa fins i tot per a una persona de 30 anys.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"No em puc creure que l'ús de la justícia pugui perseguir aquestes finalitats i estigui tan allunyat de la realitat. A més a més, jo tinc 75 anys i, tot i que sóc entremaliat, 33 noies en tres mesos em semblen massa, fins i tot per a una persona de 30 anys. Són massa per a qualsevol", ha afirmat el primer ministre en una entrevista al diari La Repubblica. "I, a més a més, existeix un obstacle més. Sempre he tingut a prop a la meva nòvia, que, per sort, he aconseguit mantenir allunyada de tot aquest sarau. Si hagués fet tot el que han dit, m'hauria tret els ulls. I asseguro que té les ungles molt ràpides", ha afegit.

La fiscalia de Milà va donar a conèixer ahir més detalls sobre la investigació del cas Ruby, com el convenciment que Berlusconi va pagar per mantenir relacions sexuals amb Ruby 13 vegades quan era menor d'edat i l'existència de 33 noies, entre elles la jove marroquina, com a objecte de presumpte proxenetisme i inducció a la prostitució.

"Han tret a la palestra a 33 noies que passaran la resta de la seva vida amb l'etiqueta de prostituta. I el seu únic error ha estat anar a sopars amb el president del govern (...). Les noies feien quatre salts a la discoteca, soles, perquè a mi mai m'ha agradat ballar. Res més", ha afegit el Cavaliere durant l'entrevista.

stats