Regne Unit
Internacional 20/07/2011

Cameron admet ara que si pogués tornar enrere no tornaria a tenir de portaveu un periodista del NoW

El primer ministre britànic, David Cameron, ha assegurat en una compareixença al Parlament que el seu exportaveu, imputat en el cas de les escoltes telefòniques del 'News of the World', és innocent fins que no es demostri el contrari i ha atacat la falta de transparència de la policia

Redacció
1 min
El primer ministre, David Cameron, avui al Parlament / REUTERS

LondresDavid Cameron ha comparegut al Parlament britànic per donar explicacions del cas de les escoltes telefòniques il·legals que es feien al tabloide News of the World i ha defensat que el seu exportaveu, Andy Coulson, és innocent fins que no es demostri el contrari.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"Demanaré perdó si es demostra que Coulson sabia que es feien escoltes al diari", ha dit el primer ministre, que també ha admès que si ara hagués de contractar Coulson, sabent el que ha passat, no ho faria. "Mentre es viu, se n'aprèn", ha dit Cameron, "i jo n'he après".

Cameron ha atacat amb duresa la poca transparència de la policia i ha posat en marxa un procés per millorar-lo. A més, el primer ministre britànic ha assegurat que mai va intentar influir en les investigacions policials sobre l'afer de les escoltes telefòniques.

El líder de l'oposició laborista, Ed Milliband, li ha retret al primer ministre el paper que ha tingut en tot l'afer i ha qualificat "d'error catastròfic" haver contractat com a portaveu un experiodista del NoW.

stats