Internacional 29/06/2012

La premsa francesa dóna per acabat el matrimoni entre Strauss-Kahn i la periodista Anne Sinclair

Després de més de 20 anys junts, l'escàndol sexual a Nova York hauria acabat amb la relació, segons diverses revistes francòfones

Efe
2 min
Strauss-Kahn amb la seva dona, la periodista Anne Sinclair. AFP

ParísEl matrimoni format des de fa més de 20 anys entre l'exdirector gerent del Fons Monetari Internacional (FMI) Dominique Strauss-Kahn i la periodista Anne Sinclair ha acabat, afirma aquest divendres la premsa francesa, segons la qual la ruptura es va produir fa un mes. Els rumors de separació van començar a ser constants fa setmanes i aquest divendres la revista 'Closer' és que la que assegura que va ser Sinclair, directora editorial de la versió francesa del digital 'Huffington Post' qui va fer l'últim pas.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Des que el maig del 2011 Strauss-Kahn es va posar en el punt de mira després de ser acusat d'agressió sexual per la treballadora d'un hotel de Nova York, el suport de la periodista havia estat constant i havien pagat els advocats contractats gràcies a la seva fortuna. "Anne Sinclair s'havia dedicat en cos i ànima a blindar-se davant de les acusacions que no han cessat de caure des de l'arrest, (…), però ha decidit passar plana", conclou la revista, que recorda que el pròxim 21 de novembres s'hauria celebrat el 21è aniversari del seu matrimoni.

Sense senyals de DSK davant de la seva residència

El setmanari 'Le Journal Du Dimanche' assegurava aquest diumenge que els periodistes que fan guàrdia davant de la casa de la parella en l'exclusiva Place des Vosges feia dies que no veien sortir de la residència a DSK, mentre que ella no havia variat la seva rutina. 'Le Point' asenyala aquest divendres en la seva edició digital que aquesta ruptura era d'esperar, i detalla que després que Sinclair li demanés que abandonés la residència familiar fa un mes, Strauss-Kahn havia trobat refugi temporal en l'apartament d'un amic en el també exclusiu districte XVI de París.

A les especulacions sobre la vida de la parella s'hi ha sumat fins i tot el setmanari 'Paris Match', que va recórrer a una fórmula més ambigua en assegurar que el pis de la parella, de 250 metres quadrats i adquirit el 2007 per quatre milions d'euros, és "suficientment gran com perquè cadascú visqui en un saló".

Sinclair surt reforçada de la crisi

Tota la premsa coincideix que, a més a més, tot i que DSK encara no ha recuperat la seva carrera, Sinclair ha sortit reforçat i ha recuperat amb èxit el seu treball com a periodista, després que ja a la dècada dels 80 va fer-li ser la millor pagada de la televisió francesa.

stats