ALEMANYA
Internacional 08/04/2011

Deu morts arran d'un accident de trànsit en cadena a Alemanya per culpa d'una tempesta de sorra

Un gran tempesta que provenia del litoral reduïa la visibilitat a menys de 100 metres. Almenys trenta cotxes s'han incendiat i hi ha quartanta ferits hospitalitzats

Efe
1 min
La tempesta de sorra ha produït un accident en cadena / AFP

BerlínAlmenys deu persones han mort i noranta més han resultat ferides de gravetat en una coalició múltiple de 80 vehicles, que ha tingut lloc avui al nord-est d'Alemanya per culpa d'una tempesta de sorra. L'accident ha estat a l'autopista A-19, al sud de la localitat de Rostock, direcció Berlín. Almenys una trentena de vehicles s'han incendiat després d'un xoc en cadena i la resta s'han empotrat a la resta que els precedien, després d'haver de frenar de cop mentre viatjaven a gran velocitat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els fets s'han produït a les 11 menys deu del matí enmig d'una tempesta de sorra que provenia del litoral alemany, on bufaven vents huracanats que han fet disminuir la visibilitat a gairebé 100 mentres. Com a conseqüencia de l'accident, s'ha hagut de tallar l'autopista en els dos sentits de la marxa, mentre s'acordonava tota la zona, on hi havia també diversos camions amb mercaderies perilloses.

S'ha hagut d'ingressar a quaranta persones del total de 90 ferits, als hospitals més propers, mentre la resta eren atesos al lloc de l'accident per serveis mèdics i ambulàncies desplaçades a la zona.

stats