REGNE UNIT
Internacional 29/02/2012

Dimiteix el fill de Murdoch de la presidència de News International

Rupert Murdoch abandona el timó de l'empresa editora de 'The Times' i 'The Sun' i 'The Sun on Sunday'. L'anunci arriba després de la detenció de deu periodistes del 'Sun' per presumptes suborns a càrrecs públics i el tancament del 'News of the World' pel cas de les escoltes il·legals

1 min
Foto d'arxiu de James Murdoch. AFP

BarcelonaNews Coporation ha anunciat aquest dimecres que James Murdoch –fill del magnat de la comunicació Rupert Murdoch– ha deixat la presidència executiva de News International, filial de News Corporation que s'encarrega de l'edició de 'The Times', 'The Sun' i el ja desaparegut 'News of The World'. D'aquesta manera s'acaben les seves possibilitats de succeir el seu pare. James Murdoch estava en l'ull de l'huracà pel cas de les escoltes il·legals del 'The News of The World', que també han esquitxat d'altres rotatius com 'The Sun'. La renúncia arriba després de la detenció de deu periodistes d'aquest últim rotatiu per presumpte suborns a càrrecs públics i mentre continua la investigació sobre les escoltes il·legals al 'News of the World'.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

De la premsa a la televisió

En un comunicat publicat aquest dimecres, News Corporations ha anunciat que "James Murdoch, director executiu adjunt, ha renunciat al seu càrrec de president executiu de News International" i que a partir d'ara "es focalitzarà en l'expansió internacional de les activitats televisives" del grup.

stats