Publicitat
Publicitat

TIROTEIG

Tragèdia en un centre comercial a la població neerlandesa d'Alphen aan den Rijn

Sis morts i onze ferits al tiroteig del centre comercial dels Països Baixos

Segons testimonis presencials, l'autor del tiroteig ha estat un jove d'uns 25 anys armat amb una metralladora que, després de disparar indiscriminadament, ha canviat d'arma i s'ha suïcidat amb un tret al cap

Sis persones han mort i onze han resultat ferides després que un individu obrís foc en un centre comercial d'Alphen aan den Rijn, segons ha confirmat l'ajuntament d'aquesta ciutat a 32 quilòmetres al sud-oest d'Amsterdam. Segons els testimonis citats per la televisió pública ENS , l'autor del tiroteig ha estat un home armat amb una metralladora que ha disparat indiscriminadament i després s'ha tret la vida disparant-se al cap. El centre comercial ha estat evacuat i s'han acordonat els voltants per establir un perímetre de seguretat. Les circumstàncies de l'atac encara s'han d' aclarir , segons l' agència holandesa ANP .

En un comunicat , l'ajuntament d' Alphen aan den Rijn ha explicat que l'incident ha ocorregut passades les dotze del matí a l'entrada principal del centre comercial conegut com " Ridderhof " , que ha estat acordonat per les autoritats i tancat al públic .

La televisió holandesa ha indicat que l'autor del tiroteig ha estat un home ros d'uns 25 anys que va començar a disparar al centre amb la metralladora i després s'ha suïcidat amb una altra arma de foc .

El propietari d' un establiment al centre comercial ha declarat a la televisió pública que "a l moment de l' incident hi havia molta gent al centre comercial , es va estendre el pànic i en veure l'individu armat me'n vaig anar cap a dins i vaig tancar".

Més continguts de