FRANÇA
Internacional 19/10/2011

Carla Bruni dóna a llum una nena a París mentre Sarkozy es reuneix amb Merkel a Frankfurt

L'emissora francesa Europe 1 informa que la primera dama francesa ha tingut la nena a les vuit. Havia ingressat a la clínica La Muette el matí i poc després l'ha visitada el president francès, Nicolas Sarkozy

Agències
1 min
Carla Bruni, en una entrevista ahir a TF1. EFE

ParísDesprés de diverses alarmes infundades, la primera dama francesa, Carla Bruni, ha donat a llum aquest vespre a París. Es tracta d'una nena que ha nascut a les vuit a la clínica La Muette, segons informa l'emissora francesa Europe 1.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El president francès, Nicolas Sarkozy, ha visitat la seva dona a l'hospital poc després que entrés d'urgències per donar a llum. Mitja hora més tard, el mandatari ha sortit per trobar-se amb la cancellera alemanya, Angela Merkel, a Frankfurt. Segons el mateix canal, el president ha viatjat poc després de saber-se la notícia una altra vegada a París.

Un embaràs silenciat

Sarkozy va anunciar l'embaràs de la seva dona al maig. Poques setmanes més tard, es va poder veure Carla Bruni de gairebé cinc mesos al G-8. Des de llavors ha fet poques aparicions en públic i ha deixat molt clar que no exposarà la seva filla als mitjans de comunicació.

Bruni ja té un altre fill de 10 anys, Aurélien, mentre que aquest es tracta del quart de Sarkozy, després de Pierre, de 26 anys; Jean, de 24; i Louis, de 14.

stats