REGNE UNIT
Internacional 06/07/2011

Murdoch diu que l'acusació de les escoltes il·legals és "deplorable i inacceptable"

El magnat de les telecomunicacions llança un comunicat on recolza la seva directora de News International, Rebekah Brooks, que presumptament hauria pagat per aconseguir escoltes il·legals dels telèfons dels familiars de les víctimes de l'atemptat del 7-J

Redacció
1 min
Brooks i Murdoch el 5 de juliol de 2010. REUTERS

BarcelonaRupert Murdoch ha pres una decisió insòlita després de veure's involucrat en el cas de les escoltes il·legals del setmanari News of the World, que forma part del seu grup de comunicació, News Corporations. Murdoch ha fet un comunicat oficial públic amb l'objectiu de recolzar Rebekah Brooks, actual directora de News International i editora del setmanari britànic en el moment de les escoltes il·legals.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El multimilionaris ha descrit que les recents al·legacions sobre les escoltes il·legals a telèfons de víctimes i suborns a membres de la policia del setmanari són "deplorables i inacceptables".

"Ja he deixat clar que la nostra empresa ha de cooperar completament i de forma pro activa amb la policia en totes les investigacions i que News International continuarà sota el lideratge de Rebekah Brooks", diu Murdoch en el comunicat redactat des de la conferència anual de telecomunicacions Allen & Co a Sun Valley, Idaho.

stats