Unió Europea
Internacional 09/06/2011

Martí Anglada coneix el seu doble del Polònia a la recollida un premi de l'APEC a la seva trajectòria

Manel Lucas, el seu imitador, l'ha felicitat per la seva feina i li ha dit que a ell "li hauria agradat ser Martí Anglada"

Marc Vidal
1 min
Martí Anglada amb Manel Lucas, el seu doble del Polònia

BarcelonaEl periodista Martí Anglada ha conegut avui el seu doble del Polònia, el també periodista Manel Lucas, en l'acte d'entrega del premi "Ernest Udina" que anualment entrega l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya per distingir la trajectòria europeista d'un professional del ram.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Manel Lucas ha explicat que a ell "li hauria agradat ser Martí Anglada, el de debò", però que com que no ho ha aconseguit, es conforma "amb poder-lo imitar". Enmig de somriures i felicitacions mútues, els dos periodistes s'han saludat i s'han deixat fotografiar.

En l'acte d'entrega del premi, Martí Anglada ha defensat el seu "patriotisme europeu" mentre l'ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol, que li ha entregat el guardó, ha reconegut l'aportació d'Anglada per explicar Europa als catalans.

El premi "Ernest Udina" a la trajectòria europeista ha distingit en anteriors ocasions l'exportaveu de Javier Solana, la periodista Cristina Gallach –col·laboradora de l'ARA–, o el també periodista i actual president de la Fundació Anna Lindh, Andreu Claret.

stats