REGNE UNITS
Internacional 16/07/2011

Murdoch es queda sol i demana perdó

El multimilionari publica cartes de disculpa a tots els diaris britànics. Dos dels seus homes de confiança ja han dimitit arran de l'escàndol de les escoltes. L'últim ha estat Les Hints, directiu del 'Wall Street Journal'

Redacció
1 min
La carta de perdó de News Coporation. EFE

BarcelonaEl magnat de la comunicació, Rupert Murdoch, ha hagut de claudicar i dos setmanes després que l'esquitxés l'escàndol de les escoltes il·legals demana perdó als britànics. Avui publica com a anunci a les set principals capçaleres al Regne Unit una carta a tota plana de disculpes per totes les molèsties que poden haver causat les tècniques dels seus diaris.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Ho fa un dia després d'acceptar la dimissió de Rebekah Brooks, directora de News International i una de les seves persones de més confiança. Ahir també va presentar la dimissió un dels directius del Wall Street Journal, Les Hinton, encarregat del Dow Jones i el seu número dos als Estats Units.

L'FMI va anunciar dijous que obria una investigació a News Corporation per indicis d'escoltes il·legals als familiars de les víctimes de l'11-S. Murdoch i el seu fill, James, hauran de comparèixer dilluns a una de les comissions del Parlament britànic per donar explicacions.

stats