Publicitat
Publicitat

REGNE UNITS

Terratrèmol mediàtic i polític a Londres

Murdoch es queda sol i demana perdó

El multimilionari publica cartes de disculpa a tots els diaris britànics. Dos dels seus homes de confiança ja han dimitit arran de l'escàndol de les escoltes. L'últim ha estat Les Hints, directiu del 'Wall Street Journal'

El magnat de la comunicació, Rupert Murdoch, ha hagut de claudicar i dos setmanes després que l'esquitxés l'escàndol de les escoltes il·legals demana perdó als britànics. Avui publica com a anunci a les set principals capçaleres al Regne Unit una carta a tota plana de disculpes per totes les molèsties que poden haver causat les tècniques dels seus diaris.

Ho fa un dia després d'acceptar la dimissió de Rebekah Brooks, directora de News International i una de les seves persones de més confiança. Ahir també va presentar la dimissió un dels directius del Wall Street Journal, Les Hinton, encarregat del Dow Jones i el seu número dos als Estats Units.

L'FMI va anunciar dijous que obria una investigació a News Corporation per indicis d'escoltes il·legals als familiars de les víctimes de l'11-S. Murdoch i el seu fill, James, hauran de comparèixer dilluns a una de les comissions del Parlament britànic per donar explicacions.

Més continguts de