NORUEGA
Internacional 22/07/2011

Un grup jihadista diu que els atemptats són només l'inici a la resposta per les caricatures de Mahoma

Un expert antiterrorista de l'institut de recerca CNA dels Estats Units diu que han rastrejat un comunicat en un web jihadista que assenyala que això només és el començament

Redacció
1 min

BarcelonaLa cadena pública noruega informa que un grup que, fins ara no es coneixia, anomenat "Suport per a la Jihad Global", ha penjat un missatge en un web jihadista explicant que els atemptats són només l'inici a una resposta per les caricatures de Mahoma publicades el 2006 per un diari danès i republicades en altres diaris escandinaus per solidaritat, com és el cas del VG, la seu del qual es trobava al costat d'on hi ha hagut l'explosió a Oslo.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El diari The New York Times cita al centre contraterrorista CNA que diu que ha rebut un missatge d'aquestes característiques. L'analista Will McCants ha assegurat que el grup Ansar al-Jihad al-Alam ha publicat un comunicat d'aquestes característiques.

El periodista de la cadena NRK, Andrew Boyle, també assenyala una plana web on el grup jihadista es diu Ansar al-Jihad al-Alam.

stats