ITÀLIA
Internacional 13/04/2011

El Parlament suspèn el cas Mills i aplaça el Mediaset

L'hemicicle aprova una llei dissenyada pels advocats de Berlusconi que redueix un 10% el temps de prescripció dels delictes en els casos que l'imputat no hagi rebut abans cap condemna

Redacció
1 min

BarcelonaEl primer ministre, Silvio Berlusconi aconsegueix una altra vegada deslliurar-se d’un dels casos que l’assetgen. La Cambra de Diputats aprova enmig d’un gran rebombori la llei de prescripció breu, dissenyada pels advocats del Cavaliere. La norma suspèn de forma immediata el cas Mills, en fase de judici oral i en què Berlusconi està imputat per subornar un testimoni i aplaça uns mesos el cas Mediaset, de frau fiscal, a més a més de 6.500 processos anuals, segons els càculs del mateix Executiu.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La proposta de llei ha estat aprovada per 314 vots a favor i 296 en contra, i rebuda amb una gran escridassada a les portes del Parlament. El Senat, en què Berlusconi gaudeix d'àmplia majoria, serà ara l'encarregat d'aprovar la inciativa.

L'efecte prinicipal és que retalla un 10% el temps de prescripció dels delictes en els casos que l'imputat no hagi rebut abans cap condemna.

stats