FRANÇA
Internacional 12/03/2012

Un fill de Sarkozy llança un tomàquet a una policia des de l'Elisi

El president francès ja ha demanat disculpes després que el seu fill Louis, de 15 anys, es burlés d'un grup d'agents dijous

Agències
1 min
Louis Sarkozy, fill del president francès, en una fotografia del 2009 / AFP

ParísUn dels fills de Nicolas Sarkozy, Louis, de 15 anys, va llançar dijous un tomàquet a una policia que estava de guàrdia davant de l'Elisi, el palau presidencial. Louis estava jugant a llançar boles de paper i tomàquets al pati de l'Elisi amb dos amics quan l'oficial de policia es va convertir en l'objectiu de les seves bromes.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El president de França ha demanat disculpes en persona a la víctima de l'atac del seu fill. L'incident marca un nou contratemps en els intents del president per recuperar-se dels resultats dels últims sondejos, que apunten a una victòria del candidat socialista, François Hollande.

El jove Louis no és l'únic fill de Sarkozy que ha ocupat els titulars de la premsa francesa. Pierre Sarkozy, de 26 anys i amant del rap, va causar un gran enrenou al gener quan va haver de ser portat a casa en un avió des d'Ucraïna per una petita intoxicació alimentària. El viatge va costar quasi 40.000 euros, dels quals prop de 32.000 van ser finançats amb diners públics.

stats