Publicitat
Publicitat

FRANÇA

Un fill de Sarkozy llança un tomàquet a una policia des de l'Elisi

El president francès ja ha demanat disculpes després que el seu fill Louis, de 15 anys, es burlés d'un grup d'agents dijous

Un dels fills de Nicolas Sarkozy, Louis, de 15 anys, va llançar dijous un tomàquet a una policia que estava de guàrdia davant de l'Elisi, el palau presidencial. Louis estava jugant a llançar boles de paper i tomàquets al pati de l'Elisi amb dos amics quan l'oficial de policia es va convertir en l'objectiu de les seves bromes.

El president de França ha demanat disculpes en persona a la víctima de l'atac del seu fill. L'incident marca un nou contratemps en els intents del president per recuperar-se dels resultats dels últims sondejos, que apunten a una victòria del candidat socialista, François Hollande.

El jove Louis no és l'únic fill de Sarkozy que ha ocupat els titulars de la premsa francesa. Pierre Sarkozy, de 26 anys i amant del rap, va causar un gran enrenou al gener quan va haver de ser portat a casa en un avió des d'Ucraïna per una petita intoxicació alimentària. El viatge va costar quasi 40.000 euros, dels quals prop de 32.000 van ser finançats amb diners públics.

Etiquetes

Més continguts de