REGNE UNIT
Internacional 13/12/2010

La policia britànica escorcolla un pis en relació a l'atemptat a Suècia

La víctima de la bomba, probablement el mateix terrorista, seria un home de 29 anys resident al municipi britànic de Luton. Una web islamista en publica una imatge

Acn
1 min
Una web islamista publica una imatge del presumpte autor de l'atemptat suïcida.

LondresUn pis a la localitat britànica de Bedforshire està essent escorcollat com a part de la investigació a l'entorn dels atemptats a Suècia d'aquest cap de setmana, en els quals ha mort una persona, segons ha dit la policia del país. El pis ha estat escorcollat aquest diumenge a la nit a l'empara de la Llei Antiterrorista britànica del 2000, ha explicat la policia metropolitana. En les últimes hores s'ha especulat amb que l'home mort en les explosions era Taimour Abdulwahab al-Abdaly, de 29 anys, que vivia a Luton. Scotland Yard ha assegurat que no s'han fet arrestos i que no s'ha trobat material perillós al domicili escorcollat, la localització exacta del qual no ha transcendit, segons informa la BBC.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La mateixa cadena ha assegurat que les autoritats britàniques estarien investigant quan de temps va passar al Regne Unit el presumpte terrorista, així com la importància de l'estada i els contactes que hi hauria fet. L'home es presentava al web Muslima com un fisioterapeuta graduat per la Universitat de Bedforshire. També hi deia que havia nascut a Bagdad i que d'allà havia arribat a Suècia el 1992, abans de traslladar-se al Regne Unit, el 2001, per estudiar. Hi afegia que es va casar el 2004 i que tenia dues filles petites.

stats