EUROPA

Mor en atemptat el líder d'un petit partit ucraïnès

El líder del Partit dels Industrials i Empresaris d'Ucraïna (PIEU) va morir ahir a la nit en ser tirotejat

El líder del Partit dels Industrials i Empresaris d'Ucraïna ( PIEU ) , Aleksandr Korobchinski , va morir ahir a la nit en un hospital d'Odessa després de ser tirotejat en aquest port ucraïnès a prop del mar Negre , segons van informar fonts policials locals .

El polític va ser tirotejat al carrer quan , en companyia de la seva esposa , baixava de l' automòbil per dirigir-se al seu domicili , va dir un portaveu del departament de l' Interior d'Odessa citat avui per mitjans digitals ucraïnesos .

Alguns testimonis han declarat que l' atacant va utilitzar una pistola amb silenciador i que va disparar almenys quatre trets a l'abdomen a Korobschinski , i després d'això va fugir .

El líder de PIEU va ser traslladat a una clínica privada , on va morir poc després .

La policia no ha avançat de moment cap versió sobre els possibles motius de l'atemptat contra el polític i empresari , que tenia dona i quatre fills .

Korobchinski , de 41 anys , va ser regidor de l' ajuntament d'Odessa entre 2002 i 2010 i candidat a alcalde en els comicis de l'any passat , i va quedar en tercer lloc .

En les últimes eleccions presidencials el PIEU va donar suport a la candidatura de l' actual cap de l' Estat , Víctor Ianukóvitx .

Etiquetes

Més continguts de