Dimiteix el cap d'Scotland Yard per tenir relació amb el cas de les escoltes del 'News of the World'

Paul Stephenson ha dimitit aquesta tarda per estar relacionat amb el cas de les escoltes del 'News of the World'

El cap de la policia de Londres, Paul Stephenson, ha dimitit aquesta tarda per estar relacionat amb el cas de les escoltes del 'News of the World'.

Stephenson havia estat criticat aquesta setmana per haver mantingut fins al setembre de 2010 com a consultor en la Policia Metropolitana de Londres a Neil Wallis , exsubdirector del tabloide sensacionalista , detingut aquesta setmana per l'escàndol de les punxades telefòniques .

En una declaració que ha fet pública, Stephenson diu que ha pres aquesta decisió a causa de les especulacions que hi havia respecte la seva relació amb Neil Wallis, que va ser detingut per aquest cas. Explica que va conèixer Wallis en una reunió l'any 2006, i que entre el 2009 i el 2010 aquest va estar contractat per la policia, sense que ell hi tingués cap relació. Assegura que dimiteix només per no esquitxar la imatge de la policia i del Primer Ministre.

Aquesta dimissió del comissari d'Scotland Yard arriba hores després de la detenció de l'exdirectora del diari, Rebekah Brooks.

Més continguts de