Estats Units
Internacional 10/06/2011

El govern d'Alaska fa públics els correus de Sarah Palin quan va ser governadora d'aquest estat

Després d'una lluita ciutadana i política, el govern d'Alaska ha fet públics avui tots els mails que Sarah Palin va rebre i enviar quan va ser governadora de l'estat

Agències
1 min
L'exgovernadora d'Alaska, Sarah Palin, a Israel.

Juneau (Alaska)Són fins a 24.000 fulls de paper impresos els que s'han fet públics avui que contenen els correus electrònics que Sarah Palin, l'excandidata republicana a vicepresidenta dels EUA, va enviar i rebre en els seus primers 21 mesos com a governadora d'Alaska entre el 2006 i el 2008

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els mitjans de comunicació nord-americans s'han llençat a una carrera contra rellotge, en molts casos amb l'ajut dels seus lectors, per llegir aquest important volum d'informació i extreure'n els punts més rellevants. És el cas del Huffinton Post, que els va publicant tan bon punt els escaneja, o el The New York Times que també ha obert un especial.

No se sap si els documents contindran revelacions importants sobre la carrera política de Palin però sí que il·lustraran el seu estat d'ànim en tot el procés de nominació de candidata a la vicepresidència.

"S'hi veurà una dona molt treballadora", ha dit en un twitt un dels seus col·laboradors poc després de fer-se públics els documents.

stats