Publicitat
Publicitat

Una dona es cala foc davant l'Elisi perquè no la deixen parlar amb cap ministre

Ha anat a la seu de l'Elisi per explicar les seves dificultats a algun ministre. No l'han deixat entrar i ha decidit calar-se foc amb alcohol

Una dona de 68 anys ha intentat cremar-se viva davant del Palau de l'Elisi de París, aquest dimecres. Segons han informat fonts policials, volia entrar a la seu de la presidència francesa per explicar-li a alg un ministre els seus problemes d'allotjament i els guardes li ho han impedit.

La dona s'ha presentat a l'Elisi cap a les 10.30, hora local, en ple consell de ministres. Allí, ha demanat al personal de seguretat que la deixessin entrar per parlar amb algun dels ministres allí reunits, ja que pretenia explicar-los les dificultats que està passant .

Davant la negativa dels guàrdies que custodien la porta , ha tret una petita ampolla d'alcohol i ha intentat calar-se foc. Tot i això, la intervenció ràpida d' una agent de la prefectura de policia de París situada davant de l'edifici li ho ha impedit.

Malgrat tot, la dona no presenta cremades al cos, però la seva roba ha resultat danyada.
L'agent de policia que l'ha hagut de reduir, en canvi, ha resultat ferida lleument al palmell de la mà .

Segons les fonts policials , la dona ha estat traslladada a l'hospital Hôtel- Dieu de la capital. Allí, serà avaluat el seu estat psiquiàtric.

Més continguts de