Publicitat
Publicitat

BIELORÚSSIA

Cinc morts en l'explosió al metro de Minsk

Segons un testimoni a l'estació del centre de la capital, una escala mecànica s'ha esfondrat en l'hora punta, quan el metro estava ple de gent i ha causat desenes de ferits

Una explosió ha causat almenys cinc morts i desenes de ferits al metro de la capital de Bielorússia, Minsk, segons fonts policials. Un testimoni ha assegurat que ha vist sortit fum de l'estació del transport públic d'Oktiabrskàia, al centre de la ciutat i alguns membres del personal sanitari traient en camilles diverses persones. Segons un altre testimoni, una escala mecànica de l'estació de metro va caure degut a l'explosió, abans de les sis de la tarda, l'hora punta a la capital del país. Els ferits presenten cremades i ferides d'altres consideracions, segons les autoritats sanitàries. “He escoltat un soroll com si s'obrís una ampolla de xampany. Llavors les finestres dels vagons s'han trencat de cop i ha començat a sortir fum”, ha indicat el testimoni.


Un portaveu del govern s'ha limitat a confirmar l'explosió però no ha donat més detalls i encara no se sap si l'explosió ha estat un accident o si es tracta d'un atemptat terrorista. El president, Alexandr Lukashenko, ha convocat una reunió urgent del gabinet de govern per aclarir els fets.

Etiquetes

Més continguts de