BIELORÚSSIA
Internacional 11/04/2011

Cinc morts en l'explosió al metro de Minsk

Segons un testimoni a l'estació del centre de la capital, una escala mecànica s'ha esfondrat en l'hora punta, quan el metro estava ple de gent i ha causat desenes de ferits

Reuters
1 min
El personal sanitari carrega una persona ferida a l'estació de metro

MinskUna explosió ha causat almenys cinc morts i desenes de ferits al metro de la capital de Bielorússia, Minsk, segons fonts policials. Un testimoni ha assegurat que ha vist sortit fum de l'estació del transport públic d'Oktiabrskàia, al centre de la ciutat i alguns membres del personal sanitari traient en camilles diverses persones. Segons un altre testimoni, una escala mecànica de l'estació de metro va caure degut a l'explosió, abans de les sis de la tarda, l'hora punta a la capital del país. Els ferits presenten cremades i ferides d'altres consideracions, segons les autoritats sanitàries. “He escoltat un soroll com si s'obrís una ampolla de xampany. Llavors les finestres dels vagons s'han trencat de cop i ha començat a sortir fum”, ha indicat el testimoni.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Un portaveu del govern s'ha limitat a confirmar l'explosió però no ha donat més detalls i encara no se sap si l'explosió ha estat un accident o si es tracta d'un atemptat terrorista. El president, Alexandr Lukashenko, ha convocat una reunió urgent del gabinet de govern per aclarir els fets.

stats