Un aturat francès s'immola davant d'una oficina de treball

L'home havia enviat un correu electrònic als mitjans per anunciar la seva intenció

Un desocupat francès de 43 anys que s'havia quedat sense subsidi, ha mort aquest dimecres a Nantes, a l'oest del país, com a conseqüència de les greus cremades després de prendre's foc davant d'una oficina de treball. Els intents per mantenir-lo en vida han estat inútils.

Segons el rotatiu francès ' Ouet France', els gendarmes no han permès que l'home entrés a l'edifici i ha estat en aquest moment quan s'ha impregnat d'un líquid inflamable i s'ha pres foc.

Fonts sindicals han explicat que l'aturat havia intentat presentar una denúncia contra l'organisme, que li reclamava el reemborsament d'uns subsidis que havia cobrat, suposadament, de forma indeguda.

L'aturat va enviar dimarts un correu electrònic a diversos mitjans de comunicació locals per anunciar la seva intenció d'immolar-se: “És el gran dia, perquè avui em prendré foc a l'oficina de treball”, va escriure l'home.

L'atur a França és un problema social que està al voltant del 10%, i que arriba al 22% entre els joves. Aquest cas se suma al d'un aturat de 51 anys que també va suïcidar-se a París a l'agost.