REGNE UNIT
Internacional 21/12/2010

Cadena perpètua per a un home a Leeds que admet haver assassinat i esquarterat tres prostitutes

Durant la vista oral als tribunals, el fiscal que porta el cas aporta imatges d'una càmera de seguretat en què es veu com l'home dispara una fletxa a una de les dones

Reuters
1 min
L'autor confès dels tres crims, en una imatge extreta de MySpace

Londres p { margin-bottom: 0.21cm; } Un tribunal de Leeds, a Anglaterra, ha sentenciat a cadena perpètua un home de quaranta anys que s'ha declarat durant la vista culpable d'haver assassinat tres dones que exercien la prostitució a Bradford. També ha admès que va esquarterar els cossos en una banyera i se'n va menjar trossos.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'autor confés dels crims, que havia estat estudiant de Criminologia, ja va comparèixer a principis d'aquest any davant els jutjats per aquests fets. Llavors el jutge va assegurar que l'home es declararia autor de la mort de les tres dones, després que li haguessin fet una revisió de les facultats mentals. Aleshores es va fer dir “l'assassí de la ballesta”.

Durant la sessió judicial, el fiscal que porta el cas ha aportat proves dels fets i ha explicat que un vigilant de l'edifici on vivia una de les dones mortes va veure per les càmeres de seguretat com l'assassí confés en perseguia una altra. Després va aparèixer arrossegant aquesta mateixa dona d'una cama. El fiscal també ha explicat que l'home la va disparar amb una ballesta.

stats