Internacional 29/12/2010

Un paquet bomba explota en una seu de la Lliga Nord italiana

Explota un paquet bomba en una seu de la Lliga Nord italiana i hi ha una falsa alarma a la ambaixada americana al Vaticà

Laia Gordi
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Una explosió aquesta nit ha provocat danys a la seu de la Lliga Nord italiana, una formació d'ultradreta, a Gemonio, a la Llombardia. Sembla que han estat dos paquets bomba que han trencat els vidres d'una finestra i han fat malbé una porta. No hi ha danys personals. Els veïns han sentit les explosions de nit i han alertat la policia. Sembla que no hi havia ningú a la seu. Al mur hi havia, però, un escrit que deia: “Antifa segon acte”, de manera que la policia considera que l'acció ha estat reivindicada per grups antifeixistes pròxims als sectors anarquistes que van causar les explosions a l'ambaixada suïssa i xilena, dijous de la setmana passada, i un intent a la seu diplomàtica grega, dilluns.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La por dels paquets bomba s'escampa per Roma. Aquest migdia, hi ha hagut una falsa alarma a l'ambaixada americana al Vaticà. El dilluns, quan es va trobar el paquet a l'ambaixada de Grècia, van saltar fins a 8 falses alarmes.

stats